Aircondition

Velkommen til vores afdeling for aircondition!

Du kender det sikkert. Varme sommerdage kan gøre det ubehageligt at være billist. Temperaturen i bilens kabine stiger og stiger. Men har du nogensinde tænkt over, at varmen kan nedsætte din reaktionstid og svække af din koncentrationsevne, når du kører?

Omvendt giver kolde vinterdage fugtig luft i bilens kabine med duggede ruder og dårligt udsyn til følge.

Med et aircondition- eller klimaanlæg monteret i din bil, opnår du tempereret og behagelig kabineluft. Herved investerer du også i trafiksikkerhed for både dig selv og dine med-trafikanter.

Et aircondition- eller klimaanlæg er fuldt integreret i det eksisterende varme/ventilationsanlæg. Anlægget leveres så vidt muligt med originale betjeningsknapper.

Vores årelange erfaring indenfor aircondition og klimaanlæg er din sikkerhed for at vælge rigtigt. En god og trafiksikker investering starter med et anlæg fra Topservice.

Ring til os og vi vil sammen finde et airconditionanlæg, der passer til din bil.

Service og vedligeholdelse af klimaanlæg

Så længe klimaanlægget fungerer, er alt fint. Sådan tænker den stolte ejer, som går ud fra, at klimaanlægget er vedligeholdelsesfrit. Klimaanlæg er jo dårligt nok omtalt i producenternes serviceskemaer. En skæbnesvanger forsømmelse, for auto-klimaanlæg kan i kraft af deres konstruktion ikke være hermetisk lukkede systemer. Resultatet er et snigende tab af anselige mængder kølemiddel. Illustrationen til højre viser de “svage steder” i et klimaanlæg.

Vedligeholdelse er billigere end reparation

Hvornår er dit klimaanlæg sidst blevet serviceret?Har din bil aircondition/klimaanlæg bør anlægget efterses en gang årligt.

Hos Topservice har vi som nogle af de eneste i Danmark over 15 års erfaring med auto-klimaanlæg og har derfor den fornødne ekspertise til at servicere alle typer af anlæg.