Aircondition

Velkommen til vores afdeling for aircondition!

Varme sommerdage kan give trafikanterne ubehag. Nedsat reaktionstid og svækkelse

af koncentrationsevnen. For ikke at tale om de kolde vinterdage. Fugtig luft er ubehagelig og giver duggede ruder, og dårligt udsyn.

Der findes en løsning!

Et aircondition eller klimaanlæg er fuldt integreret i det eksisterende varme/ventilationsanlæg. Anlægget leveres så vidt muligt med originale betjeningsknapper.
Vore årelange erfaring indenfor aircondition og klimaanlæg – er din sikkerhed for at vælge rigtigt. En god og trafiksikker investering starter med et anlæg fra Topservice.

Ring til os og vi vil sammen finde et Air-condition anlæg der passer til din bil.

Med et aircondition eller klimaanlæg fra monteret i bilen, opnår du en behagelig affugtet og tempereret kabineluft og sikrer derved det optimale klima under hele kørslen. Køligt og rart på de hede sommerdage. Tørt og behageligt på de fugtige vinterdage.

Et Air-condition anlæg fra kan uden tvivl tilpasse klimaet i din bil, så det passer til dig.

Service og vedligeholdelse af klimaanlæg

Så længe klimaanlægget fungerer, er alt fint. Sådan tænker den stolte ejer, som går ud fra, at klimaanlægget er vedligeholdelsesfrit. Klimaanlæg er jo dårligt nok omtalt i producenternes serviceskemaer. En skæbnesvanger forsømmelse, for auto-klimaanlæg kan i kraft af deres konstruktion ikke være hermetisk lukkede systemer. Resultatet er et snigende tab af anselige mængder kølemiddel. Illustrationen til højre viser de “svage steder” i et klimaanlæg.

Vedligeholdelse er billigere end reparation

Hvornår er dit klimaanlæg sidst blevet serviceret?Har din bil aircondition/klimaanlæg bør anlægget efterses en gang årligt.

Hos Topservice har vi som nogle af de eneste i Danmark over 15 års erfaring med auto-klimaanlæg og har derfor den fornødne ekspertise til at servicere alle typer af anlæg.