moderne bilhus 44 66 12 67 stor erfaring med alle bilmærker keyboard_arrow_down Book online

Aircondition service i Ballerup

Velkommen til vores afdeling for aircondition!

Du kender det sikkert. Varme sommerdage kan gøre det ubehageligt at være billist. Temperaturen i bilens kabine stiger og stiger. Men har du nogensinde tænkt over, at varmen kan nedsætte din reaktionstid og svække af din koncentrationsevne, når du kører?

Omvendt giver kolde vinterdage fugtig luft i bilens kabine med duggede ruder og dårligt udsyn til følge.

Med et aircondition- eller klimaanlæg monteret i din bil, opnår du tempereret og behagelig kabineluft. Herved investerer du også i trafiksikkerhed for både dig selv og dine med-trafikanter.

Et aircondition- eller klimaanlæg er fuldt integreret i det eksisterende varme/ventilationsanlæg. Anlægget leveres så vidt muligt med originale betjeningsknapper.

Vores årelange erfaring indenfor aircondition og klimaanlæg er din sikkerhed for at vælge rigtigt. En god og trafiksikker investering starter med et anlæg fra Topservice.

Ring til os og vi vil sammen finde et airconditionanlæg, der passer til din bil.

Biler til salg

Hos Topservice forhandler vi hovedsageligt biler
hvor vi kender til bilens fulde historik

Service af bil

Topservice har stor erfaring med alle bilmærker. Vi håndterer alt fra den enkelte kundes bil til servicering og vedligeholdelse af store flåder. Således har vi gennem mange år haft et bredt samarbejde med både leasing- og udlejningsselskaber.

Vores afdelinger er udstyret med de nyeste former for værktøj og den teknik, der kræves for at håndtere og servicere vores kunders biler optimalt og professionelt.

Dæk og fælge

Vi giver dig yderst konkurrencedygtige priser på alufælge og dæk af høj kvalitet!