Pladeværksted

Hos Topservice er vi specialister i opretning af alle former for trafikskader. Vort pladeværksted råder over flere moderne opretterbænke, samt al den teknik der gør, at bilen bliver så god som ny – hvis uheldet skulle være ude og bilen er blevet skadet. Vi samarbejder med ALLE de danske forsikringsselskaber.

Vi er desuden et af de få SKAD EUROGARANT værksteder i Danmark, og har derfor adgang til alle mærkespecifikke oplysninger og kurser. Vor stab af dygtige pladesmede sørger for at vi 100 % kan stå inde for, at du trygt kan overlade din bil til Topservice, uanset hvilken form for skade eller opretning, der måtte være tale om.

Hvorfor er det så vigtigt at oprette bilen korrekt?   …se videoen nedenfor!

Når en bil udvikles på fabrikken, så har man stor fokus på, at passagererne ved et uheld kommer mindst muligt til skade. Derfor er karrosserier udviklet til, at optage energien, der udvikles ved et uheld, så passagerkabinen holdes istand.
Når airbagene udløses, så er det en eksakt timing i forbindelse med karrosseriets “sammenkryldning”, som herefter aktiverer udløseren, der tænder airbagen.
Videoen viser, hvad der sker, hvis et karrosseri oprettes forkert, hvilket kan føre til en forsinkelse på kun 10 millisekunder – se selv effekten.