moderne bilhus phone_android 44 66 12 67 stor erfaring med alle bilmærker keyboard_arrow_down Book online

Pladeværksted i Ballerup

Hos Topservice er vi specialister i opretning af alle former for trafikskader. Vort pladeværksted råder over flere moderne opretterbænke, samt al den teknik der gør, at bilen bliver så god som ny – hvis uheldet skulle være ude og bilen er blevet skadet. Vi samarbejder med ALLE de danske forsikringsselskaber.

Vi er desuden et af de få SKAD EUROGARANT værksteder i Danmark, og har derfor adgang til alle mærkespecifikke oplysninger og kurser. Vor stab af dygtige pladesmede sørger for at vi 100 % kan stå inde for, at du trygt kan overlade din bil til Topservice, uanset hvilken form for skade eller opretning, der måtte være tale om.

Biler til salg

Hos Topservice forhandler vi hovedsageligt biler
hvor vi kender til bilens fulde historik

Service af bil

Topservice har stor erfaring med alle bilmærker. Vi håndterer alt fra den enkelte kundes bil til servicering og vedligeholdelse af store flåder. Således har vi gennem mange år haft et bredt samarbejde med både leasing- og udlejningsselskaber.

Vores afdelinger er udstyret med de nyeste former for værktøj og den teknik, der kræves for at håndtere og servicere vores kunders biler optimalt og professionelt.

Dæk og fælge

Vi giver dig yderst konkurrencedygtige priser på alufælge og dæk af høj kvalitet!